Odprto prvenstvo ZDA 2015: Andy Murray preseli na kot podleže Nick Kyrgios

Andy Murray gre skozi, Nick Kyrgios gre dol – vendar je njihova zelo pričakovano srečanje na drugi večer 2015 Odprto prvenstvo ZDA, je zmagal v štirih-look-away not sklopov, ki jih je Škot, je bilo več kot teniškem dvoboju. To je bil javni izpit iz razpisne psihe (Kyrgios je, mimogrede), podjetje v celoti ločeni od ostalega športa.

To je kot priča razcvetu genija ali trzanje AN izumrli vrste, morda oboje.Kyrgios, v tradiciji vseh upornikov, ne samo zdi, da skrbi malo za zmago, je igra tenis, kot da ne obstaja takšna stvar, in je imel popoln šah partnerja v Murray, ki ima rad, da se premaknete nasprotnike okrog kot figure na krovu .

dve uri in 43 minut, Kyrgios zamrmral in spluttered, nasmehnil in namrdnila, deskanje vse možnosti pa pozablja verjetnosti Wipeout. Murray, ni ujetnik ortodoksnosti sam, a veliko bolj dozorel, jahali val z njim.Vendar pa je imel ostrejše oko na plaži in je prišel v 7-5, 6-3, 4-6, 6-1 zmagovalec, kot najbolj smiselna sodniki imeli expected.US odprtih 2015: Nick Kyrgios proti Andy Murray – v slike Preberi več

“začetek četrtega niza je bilo pomembno, ko sem dobil zagon nazaj,” je dejal Murray njegov nekdanji trener Brad Gilbert courtside. “Sem kar dobro služil, dobil veliko prostih točk. Ampak sem moral storiti veliko teče v težkih pogojih. On je nepredvidljiv in da lahko igrajo vse posnetke, služi zelo dobro, odlično športnik. Moraš ga spraviti iz njegovega stavko območja.Naredil je nekaj napak v prvi igri četrtega niza in sem ga igrati čim več žog, kot sem lahko. “

Next za Murray v sredo je unseeded Francoz Adrian Mannarino, katerega je premagal 6-3, 6-3 edini čas v letošnjem letu sta se spoznala, v Indian Wells, in ki je prej premagal ruski kvalifikator Konstantin Kravchuk 7-6 (5), 6-4, 6-1 na sodišču 9.

“To bo zelo zahtevno tekmo,” je dejal Murray v častitljivo način, “zelo nadarjen levi hander udari žogo zelo ravno na obeh straneh. Ampak Odraščal sem igral mojega brata, ki je levo roko. “

Starejši bratje vedno njihove uporabe.

Vlagatelji, medtem, bo šel zlomil stave proti Kyrgios prepogosto.Ko je zori, bo moral biti kot nevaren za druge, kot je zdaj sam.

Veliko zelo dobrih igralcev, ki so igrali z neupoštevanjem za etiko in običajev tega, kar je v bistvu trd-shirted, srednji -class zasledovanje: Jimmy Connors, Ilie Nastase, John McEnroe in Gael Monfils, v zadnjem času – vse od njih nagonskost tujci. Še nihče, vendar slednje, morda je tako pooseblja duh nadarjen cirkuški klovn, saj ima otroka od Canberri.

Obstaja eno dolgočasno druga v tej tekmi ni bilo, razen morda nekaj med hitra razpleta, ko Kyrgios počasi razpadla v zadnjem nizu.

Arthur Ashe Stadium je bil pakiran, vendar je bilo za prvaka 2012 ali 2015 bad boy? To ni pomembno.Kadar prej USTA in izbrani izdajatelj televizijskega programa – zdaj ESPN – bi se odločili za Roger Federer kot bankir ugodnostmi v režo za zvečer, tukaj top obračun šel Murray in Kyrgios, vsak prinaša tikov in odnos

To. je gledališče drugačne vrste, ki je naveden na drugem mestu na turnirju, show, na katerega voajerji, TV vodstvo, navijači in tudi drugi igralci so postali neločljivo sestavljene

bilo je toliko padcev, swoops in crescendov.: razburjenje 18 asov – dve manj kot Roger Federer je bila povzročena njim v Wimbledonu polfinalu – dovoljeno Murray narekovati večina ključnih točk, vendar Kyrgios ne bi bend brez težav.V dveh nizih, Murray nabrano večino svojega nasprotnika ekscentričnih domislicah in jih vrnil z obrestmi.

Kyrgios proizvaja nekaj čudovitih zmagovalce od nikoder, stepeno s Radost iz nemogočih položajev na obeh krilih, ampak, kot je sum, Murray je bil tam, da blokira in se vrniti.

Potem je bil premik razpoloženje.

po čakal eno uro-in-a-pol za počitek, Kyrgios ga dal nazaj noter minuto pri začetek tretjega.on je resnično quixotic zdravnik. zvest svojemu talent, slep na posledice

Od tam do konca niza so jousted pod pogoji ravni do Murray je tri zastavljene točk in nato udaril rutinsko forehand od osnove v mrežo, da bi Kyrgios svoj prvi niz proti njim v štirih tekmah.

Kyrgios, nerazložljivo, zapustil prizorišče svojega protiukrepih in se vrnil brez rokavov, ampak tudi brez zagona, za katerega je bil to delal težko. Lleyton Hewitt je enkratni upornik nedavno dvigalo na piedestal kot mentor njegov rojak je in še vedno živi v tem, njegova slovo turnir, prikimal spodbude iz svojega kazenskega prostora.Verjetno ni bil modni izjavo.

Murray je bil v nevarnosti, če ni ukrotiti divje stvar pred njim. Torej ga je zlomil, da ljubezen na prvi času sprašuje, s leni čip Kyrgios je pomagal v tramlines. Glavni sodnik ga je opozoril za obscenosti. Zdelo se je, ne bi motilo; njegovo začasno ATP globe in prepoved enomesečni ne ugotovimo na tem turnirju. Kaj povabilo za mladeniča z zanimivo besedišča.

Konec je bil hiter in usmiljen, Murray potiska svojega mladega prijatelja, da omejitev v četrtem nizu, zaradi česar končno utrujen forehand iz njega, preden so sprejeli na kratko na net. Kyrgios ni dobil veliko prijateljev v garderobi.Murray je eden izmed njih, vendar ni edini.

“Me počutje ljubitelj športa in njega, lahko živim z drugimi stvarmi, ker tam je veliko talenta tam. Ampak moraš pokazati pogum, osredotočenost in intenzivnost s svojo igro. “

Kdo bi rekel, da je? McEnroe, seveda, ki jih ESPN plačani za svoje strokovno znanje in spominov iz preteklosti, vsak bit tako burno kot sedanjost, ki je Kyrgios izdelan za sebe v samo nekaj sezon. V torek zvečer, McEnroe videl nekaj malega o sebi. Verjetno je bil zasebni zadovoljen.