veličina Ohio State in Harbaugh je jezni obrazi: college nogomet vprašanja odgovoril

Šola se je vrnil na sejo in drugo sezono college nogometa se bo začela. Medtem ko vara testih nikoli ni mogoče opravičiti – to vam pomeni, North Carolina – tu so vsi odgovori na največjih college nogometa vprašanja v season.Can Ohio State postanejo vsi-čas odlična ekipa?

Velik del zajetja okoli 2015 Buckeyes ne gre za to, ali lahko zmaga back-to-back državne naslove, to je, ali se lahko delež zahtevek kot enega največjih skupin vseh časov. Vse 61 Associated Press volivci dali prvi kraj glasov na Ohio State, zaradi česar je Buckeyes prvi soglasno Pred sezono No1 v zgodovini.To pomeni, da karkoli manj od drugega državnega prvenstva, je ta Ohio državno ekipo kup brez dobrih, zadušitve napak.

Ej, ni pritiska, neplačana amaterji.

Vendar pa je dejstvo, da je imel niti enega volivec pomisleke o Buckeyes dokazi o tem, kako naložen v resnici je ekipa Urban Meyer. Zavedam se, da so nekatere od teh glasov od države SEC, ne tradicionalno trdnjava podpore Big Ten.Če so Buckeyes dovolj dobro, da bi prepričali jug svoje superiornosti, ki jih je treba na meji superjunakov v blazinice.

zapore izbruh neke neozdravljivo boleznijo, ki zdesetka na Buckeyes do četrtega-string – tretji niz je, kjer je program ohranja všeč Cardale Jones, ne pozabite – to je nepredstavljivo, da Ohio država ne bo vsaj skozi Big Ten igral v prevladujoči način in pridejo nepremagan v College Football Playoff. Ekipe najtežje non-konferenca nasprotnik nerazvrščeno Virginia Tech. Buckeyes verjetno ne bo soočil z eno uvrstila ekipa do 21. novembra, ko se srečajo Michigan State doma. Njihova najtežji konferenca cesta igra…Umm…Indiana? Michigan?Ohio State nima težko konference cestno igro.

Kot redna sezona napreduje, si za strokovnjakov, ki pravijo, da je največja rdeča zastava za Buckeyes je, da “še niso testirali,” ki je mediji govorijo: “Ta ekipa piha vse ven in zdi precej brezhibno, vendar moramo pretvarjati, oni beatable, da bi stvari zanimive. “

Vse, kar se lahko zgodi v končnici na koncu sezone. Vprašajte Kentucky košarkarske navijače o neverjetni college ekipe pa neverjetni. Toda do januarja, najboljša konkurenca Ohio State bo videti v praksi.Je Jim Harbaugh Michigan rešitelj?

“[je] razume Michigan in je hotel to službo, ker je bila njegova sanjska služba,” je dejal atletska direktor Michiganu ob napoveduje najem. “Mi ne bo treba ga naučiti besede, da” zmagovalcev “in verjamem, da bodo naši igralci odzvali na njega, ker sem 100% pozitivne povratne informacije od koga, ki je igral za njega…odkar je zapustil Michigan.”

No, tam ga imate. Podoben Michigan je prepričan, so dobili svoj človek ta čas! Razen bila, da citat iz nekdanjega Michigan AD Dave Brandon po najem Brady Hoke v letu 2011. Danes je Brandon dela za igrače R Us in Hoke je doma uživa njegovo $ 3m odkup in / ali teče za predsednika kot guverner New Jersey.Harbaugh lahko zelo dobro izkaže za trenerja za volkove so iskali od Bo Schembechler upokojil leta 1989, vendar ne pozabite, da le Notre Dame overrates svoje najame več kot Michigan.

Če Harbaugh ne vrne volkove v slavo, da se ne bo zgodilo letos. Ekipa je še vedno polna vrste talent, ki je privedla Michigan za back-to-back 3-5 sezone v Big Ten, in ne količini noro obraze, ki jih Harbaugh bo takoj spremeniti. V dveh ali treh letih, morda Michigan nazaj v nacionalnem pogovoru. Ampak dokler se to ne zgodi, je edina zabava, da bomo dali se vidi, če Harbaugh udarcev Urban Meyer v postgame rokovanje.So navijači SEC moti, da je SEC ni govorila še?

Da. Definitivno.

Morda potrebujemo strožji vprašanje: Je SEC v zatonu? Da. Verjetno. Vendar pa je padec označena s tem osvojiti naslov državnega prvaka v zaporednih letih po zmagi sedem zapored. Ta vrsta prevladujočega položaja je ne bo nikoli treba ohraniti. SEC lahko še vedno najboljši skupni konferenci in imajo največjo globino, tudi če ne zmagati vsako državno prvenstvo doslej.Meryl Streep ne postane slaba igralka v letih ji ni dobil oskarja.

največje hibe konferenci je lani ni bilo niti ni osvojiti naslov državnega prvaka – ali celo dal moštvo v naslovni igri – to je SEC West, mislil, da je trdnjava college nogomet veličino – šlo samo 2-5 v sklede, z Auburn in Alabama izgubil proti ekipam iz Big Ten, dolge poti do punchline ventilatorjev SEC.

Ampak kot Nick Saban je v igri coaching hrabrost, govorice o propadu strani SEC so močno pretirane. Tri SEC ekipe, Alabama, Auburn in Gruzijo, so razvrščeni v predsezoni Top 10 najbolj vsake konference. Šest ekip je v Top 20 in osem v Top 25.Seveda, lahko rečemo, volivci so pristranski do konference…potem pa kako je Ohio State soglasno No1?

SEC je še vedno v odličnem stanju. To je še vedno najboljši konference. Nihče ne bi počutili slabo za njih. No, morda bi morala škoda SEC malo. Ne pozabite, da Saban pritožil to poletje, da je bila njegova ekipa založen s tako veliko igralcev NFL-kakovosti, so raztresen z osnutkom, namesto v celoti osredotoča na pretepanje Ohio State v nacionalnem polfinalu. Ubogi, SEC. Naj konference v vaših mislih in molitvah, saj se bori skozi to težko obdobje v svoji zgodovini. Kaj se dogaja v Los Angelesu?

Vendar ekipe LA je bilo v novicah, za veliko več kot njihovega potenciala na terenu.Ti si ustvarili nekaj najboljših off-the-polja naslovov, preveč. UCLA je raje nogomet program sinov 1990-ih raperjev, začela krovni zabavno nazaj v juniju, ko je dobil Sean “Diddy” Combs aretiran za Prepirka z Bruins “moč trenerja, v katerem je domnevno brandished kotliček zvonec kot orožje. Hej, vsaj je delal svoje jedro v času incidenta. Potem pa sredi avgusta, novinec sprejemnik Cordell Broadus, sin Snoop Dogg in zakonit, velik delovni čas zaposliti, navzgor in zapustila ekipo iz navidezno nikjer. Ampak USC ni mogel pustiti njihovi tekmeci zgrabi vse naslovnice.Teden dni po Broadus zaprete, USC trener Steve Sarkisian bil pijan kričal in preklinjal na ekipo obnovitvenega dogodka in je bilo treba odstraniti iz mikrofona, ki ga atletska direktor Pat Haden. Program pa je napovedala, da ne bi več dovolili pivo v avtobusih sobi omarico. Breaking: USC prej dovoljeno pivo trenerjev sobi omarico.

Vse to pomeni, da so dnevi dolgočasni Los Angeles college nogomet več. Če nadarjeni USC in UCLA ekipe ognju ta leta, pričakujemo, da bo bolj nepozabne razlogov. Nekaj ​​vključenih raper, uresničevanje opreme in nadzorovano snov. In to bo zajeto na E!prav toliko, kot bo na ESPN.Who so Heismanovega priljubljene?

Ni presenetljivo, da je v začetku serija kandidata vključuje pet Ohio državne igralce: teče nazaj in splošno najljubša Ezekiel Elliott, obrambni konec Joey Bosa, širok sprejemnik (in nekdanji podajalec) Braxton Miller, in ne enega, ampak dva Buckeyes (sedanje) QBS, Cardale Jones in JT Barrett.

Da, kot je že bilo navedeno: Ohio State je absurdno nadarjen in globoko.

Ampak recimo, vse se začne BUCKEYE razdeliti glasu med njimi. Potem Kessler, TCU podajalec Trevone Boykin in Gruzijo teče nazaj Nick Chubb so druga najboljša ugibanja. In potem so tu še temni konj kandidati. Na kratko, ni načina, da se ve, kdo bi zmagal Heismanovega.Kaj zgodovina ne povej nam je, da bo zmagovalec verjetno bo podajalec na zmagovalne ekipe in ga bo pripravila strašno NFL ekipe in da ga bo uničil.

so zgrešil, RG III Johnny Manziel. Vendar ne toliko, kot smo zamudili college nogomet. Čas za kickoff.